Wildkaart 2023/2024 Voorgerechten: Gerookte carpaccio van ganzenborst met truffelmaionaise, rucula en pittenmelange *** Wildbouillon met prei en oesterzwam Hoofdgerechten: *** Hertenbiefstuk met rozemarijnsaus en veenbessen ** Wildstoofpannetje (met hert en wildzwijn} *** Al onze wildhoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van groenten en frites. Nagerecht: De Verwennerij (warm appelpuntje met kaneelijs en slagroom) Wijntip: Bij onze wildgerechten hebben wij voor u een passende wijn geselecteerd: MontGras Carmenere Reserva, een heerlijke volle wijn met tonen van rijp fruit en een lange plezierige afdronk. Prijs per fles van 0,7 ltr. Biertip: Opbokken (streekbok) speciaal voor de bierliefhebber hebben wij geselecteerd:een bruin/robijn kleurig bockbier met een volmondig karakter en een zoetige afdronk (0,3 ltr, 6,5 % alc.) | € 14,75 € 6,75 € 29,75 € 27,50 € 7,50 € 30,50 € 5,75
|