Bij de koffie:
Saucijzenbroodje € 2,95
Huisgemaakt appelgebak € 3,95
Handgemaakte honingnoten taart (tsjechisch) € 3,95
Slagroom € 0,60
LUNCHKAART.
LUNCH VAN 12.00 UUR TO 17.00 UUR
Soepen en salades:
Bospaddenstoelen soep, met ham en verse tuinkruiden € 5,25 Soep van de Chef € 5,25
Tomatensoep met een vleugje room € 5,25
(Alle soepen zijn ook vegetarisch te verkrijgen)
Veluws boerenbrood met kruidenboter en aioli € 4,50
Kornbol of Italiaanse bol met:
Kaas of ham € 4,95
“De Goudsberg” gezond € 9,25
Brie overgoten met honing en bestrooit met walnoten € 9,25
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, remekerkaas,
truffelmayonaise en salade €11,50
Gerookte zalm €10,25
Bourgondische kroket € 7,50
Warmvlees speciaal € 9,75
Warme beenham met honingmosterd saus € 8,50
Tosti's:
Kaas met ketchup of curry € 4,00
Ham/kaas € 5,25
Ham/kaas/ananas € 5,75
Tosti “de Goudsberg” ham, kaas, tomaat, pesto champignons, gebakken ei en salade € 7,95
Tosti brie/tomaat/pesto € 6,25
Uitsmijters:
Ham of Kaas € 8,95
Ham en kaas € 8,95
Uitsmijter “De Goudsberg” ham, kaas, meegebakken spek
en rundvleessalade € 9,75
"12 uurtje De Goudsberg” drie sneetjes broodjes, plakje ham, kaas,
gebakken ei, kroket en rundvleessalade (incl. soe €13,50
Plates:
Twee Bourgondische kroketten met brood en salade € 9,50
Twee Bourgondische kroketten met friet en salade € 10,75
Kogelbiefstuk met brood en salade € 17,25
Kogelbiefstuk met friet en salade € 19,75
Scharrelschnitzel met friet en salade € 18,50
Voor de kinderen:
Frikadel, kroket of kipnuggets met friet en
appelmoes met als toetje een heerlijk kinderijsje € 8,95
Kinderpannenkoeken met stroop en poedersuiker met een
heerlijk kinderijsje € 8,9
Diverse extra's:
Per portie:
Mayonaise, curry of ketchup € 0,75
Appelmoes € 0,75
Pepersaus, champignonsaus, satésaus, € 2,00
Gebakken champignons en/of uien. € 3,00
1e en 2e Kerstdag 5-gangen Kerst keuze menu 2022
Starter:
Boerenbroodje met pesto en kruidenboter
Voorgerechten:
Wildbouillonmet gerookte ham en whiskey
Bospaddenstoelensoep
Coctail van garnalen, appel, bleekselderij en cocktailsaus
Carpaccio van ganzenborst
Carpacio can ossenhaas
Hoofdgerechten:
Hertenbiefstuk met rode portsaus
Wildstoofschotel
Houthakkersbijl (varkensrack)
Zalm uit de oven met garnituur van garnalen
Kaasschnitsel van lunterse kaas met kabouterhuisjes
Hoofdgerechten worden geserveeerd met passend garnituur
Nagerecht:
Verrassings kerst dessert.
Digestief:
Kopje koffie met likeurtje naar keuze.