Winterkost :

 

 

Voorgerechten :

 

Snertzooi: € 4,75

Erwtensoep, roggebrood met katenspek en stukje bruin

brood

 

Hoofdgerechten:

Stampertjes:

•Boerenkool met speklap, verse rookworst en jus € 14,50

•Zuurkool, casselerrib en gebakken spekjes en jus € 14,50

 

 

 

Houthakkers-maaltijd: € 15,25

Capucijners of bruine bonen met speklap en sparerib,

aardappeltjes, gebakken spekjes, ui, picalilly

en rauwe uitje

 

 

Hachee met rode kool, gekookte aardappeltjes en € 14,50

appelmoes

 

Nagerechten:

 

Speculaas-ijs met kaneelpeertje en slagroom € 6,75

 

 

De verwennerij

(warm appelpuntje met kaneelijs en slagroom) € 6,75

 

Restaurant "De Goudsberg"

Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741JP, Lunteren 0318-481018