Wildkaart 2018/2019

Restaurant "De Goudsberg"

Wildkaart 2019/2020



Voorgerechten:

Gerookte carpaccio van ganzenborst met truffelmaionaise, rucula en pijnboompitten


***


Wildbouillon met prei en oesterzwam


Hoofdgerechten:


***


Hertenbiefstuk met rozemarijnsaus en veenbessen


***


Fazantfilet met maderasaus


***


Hazenbout met rodewijn saus met bosuit


***


Al onze wildhoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van groenten en frites.


Nagerecht:



De Verwennerij (warm appelpuntje met kaneelijs en slagroom)


Wijntip:


Bij onze wildgerechten hebben wij voor u een passende wijn geselecteerd:

MontGras Carmenere Reserva, een heerlijke volle wijn met tonen van rijp fruit en een lange plezierige afdronk. Prijs per fles van 0,7 ltr.


Biertip:


Speciaal voor de bierliefhebber hebben wij geselecteerd:

Oirschot Abdij Bock een bruin/robijn kleurig bockbier met een volmondig karakter en een zoetige afdronk (0,3 ltr, 6,5 % alc.)                                                               













€  11,75




€   5,25





€   27,50





€   24,25



€   26,50









€  6,75





€ 27,50







€  4,60





 



Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741JP, Lunteren 0318-481018