Wildkaart 2018/2019

Restaurant "De Goudsberg"

Wildkaart 2018/2019



Voorgerechten:


Gegrilde eendenborst met preisselberen


***

Wildzwijn-ham met mangodressing


***

Cranberrypate op een bedje herfstsalade


***

Wildbouillon met prei en oesterzwam


Hoofdgerechten:


***

Hertenbiefstuk met cranberry’s in rode port saus


***

Parelhoenborst met rozemarijsaus


***

Hazenbout met rodewijn saus met bosuitjes


***

Stoofschotel van hazenpeper


***

Al onze wildhoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van groenten en frites.


Nagerecht:


Speculaas-ijs met kaneelpeertje en slagroom

De Verwennerij (warm appelpuntje met kaneelijs en slagroom)

Wijntip:


Bij onze wildgerechten hebben wij voor u een passende wijn geselecteerd:

EPICURO Primitivo Puglia, een heerlijke volle wijn met tonen van rijp fruit en een lange plezierige afdronk. Prijs per fles van 0,7 ltr.


Biertip:


Speciaal voor de bierliefhebber hebben wij geselecteerd:

Oirschot Abdij Bock een bruin/robijn kleurig bockbier met een volmondig karakter en een zoetige afdronk (0,3 ltr, 6,5 % alc.)                                                               







WW






€  11,75




€ 12,50



€ 10,75



€   4,75





€26,75



€ 24,25



€ 25,75



€ 17,75






€  6,75

€  6.75




€ 27,50







€  4,50





 



Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741JP, Lunteren 0318-481018