Restaurant "De Goudsberg"

Wildkaart 2018/2019

 

 

Voorgerechten:

 

Gegrilde eendenborst met preisselberen

 

***

Wildzwijn-ham met mangodressing

 

***

Cranberrypate op een bedje herfstsalade

 

***

Wildbouillon met prei en oesterzwam

 

Hoofdgerechten:

 

***

Hertenbiefstuk met cranberry’s in rode port saus

 

***

Parelhoenborst met rozemarijsaus

 

***

Hazenbout met rodewijn saus met bosuitjes

 

***

Stoofschotel van hazenpeper

 

***

Al onze wildhoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van groenten en frites.

 

Nagerecht:

 

Speculaas-ijs met kaneelpeertje en slagroom

De Verwennerij (warm appelpuntje met kaneelijs en slagroom)

Wijntip:

 

Bij onze wildgerechten hebben wij voor u een passende wijn geselecteerd:

EPICURO Primitivo Puglia, een heerlijke volle wijn met tonen van rijp fruit en een lange plezierige afdronk. Prijs per fles van 0,7 ltr.

 

Biertip:

 

Speciaal voor de bierliefhebber hebben wij geselecteerd:

Oirschot Abdij Bock een bruin/robijn kleurig bockbier met een volmondig karakter en een zoetige afdronk (0,3 ltr, 6,5 % alc.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 11,75

 

 

 

€ 12,50

 

 

€ 10,75

 

 

€ 4,75

 

 

 

 

€26,75

 

 

€ 24,25

 

 

€ 25,75

 

 

€ 17,75

 

 

 

 

 

€ 6,75

€ 6.75

 

 

 

€ 27,50

 

 

 

 

 

 

€ 4,50

 

 

 

 

 

 

Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741JP, Lunteren 0318-481018