Restaurant "De Goudsberg"

Wildkaart 2017/2018

 

 

Voorgerechten:

 

Reepate met cranberry's op een bedje herfstsalade

 

***

Wildzwijn-ham met mangodressing

 

***

Salade van gerookte eend en kip met kiwisaus en vijgen

 

***

Wildbouillon met prei en oesterzwam

 

Hoofdgerechten:

 

***

Hertenbiefstuk met cranberry’s in rode port saus

 

***

Veluwse maiseend met kersensaus

 

***

Hazenbout met rodewijn saus met bosuitjes

 

***

Stoofschotel van wildzwijn en ree

 

***

Al onze wildhoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van groenten en gebakken aardappelen.

 

Nagerecht:

 

Speculaas-ijs met kaneelpeertje en slagroom

 

Wijntip:

 

Bij onze wildgerechten hebben wij voor u een passende wijn geselecteerd:

EPICURO Primitivo Puglia, een heerlijke vollewijn met tonen van rijp fruit en een lange plezierige afdronk. Prijs per fles van 0,7 ltr.

 

Biertip:

 

Speciaal voor de bierliefhebber hebben wij geselecteerd:

Oirschot Abdij Bock een bruin/robijn kleurig bockbier met een volmondig karakter en een zoetige afdronk (0,3 ltr, 6,5 % alc.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 9,75

 

 

 

€ 12,50

 

 

€ 11,25

 

 

€ 4,75

 

 

 

 

€26,75

 

 

€ 22,75

 

 

€ 25,75

 

 

€ 17,75

 

 

 

 

 

 

 

€ 6,25

 

 

 

€ 27,50

 

 

 

 

 

 

€ 4,50

 

 

 

 

 

 

Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741JP, Lunteren 0318-481018